Informatie voor Intermediairs en accountants

De accountant/administrateur, is de vertrouwenspersoon, de financiële huisarts van ondernemend Nederland. 

Voor advies op velerlei gebied klopt de ondernemer bij hem aan. Ook krijgt de accountant vaak als eerste te horen dat een ondernemer zijn bedrijf wilt gaan verkopen.

Hij heeft een jarenlange relatie opgebouwd en ook voor dit laatste traject vraagt de ondernemer als eerste om zijn advies en begeleiding. De accountant/administrateur kent de cliënt en weet als geen ander wat goed voor hem is.

De accountant/administrateur heeft zich ook gespecialiseerd en is deskundig op het terrein van financiële zaken. Heeft hij juridisch advies nodig dan wendt hij zich tot een advocaat. Zo ook bij bedrijfsopvolging. Voor het moeilijke traject van het zoeken naar de geschikte opvolger wendt hij zich tot de specialist op dat vakgebied: "Lynx Bedrijvenmakelaars", een ervaren organisatie die onafhankelijk in de markt opereert en de deskundige bij uitstek is als het gaat om het bij elkaar brengen van koper en verkoper.

Wellicht is een samenwerking met Lynx ook voor uw kantoor een mogelijkheid om in een groeiende overnamemarkt, uw klanten te kunnen bedienen. Maar minstens zo belangrijk om ook na een overname uw klanten te behouden. Lynx begeleidt het proces van A tot Z.

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek.