Uw bedrijf verkopen

Er zullen genoeg mensen zijn die uw bedrijf willen kopen! Toch zijn er maar een paar potentiële kopers die uw bedrijf ook daadwerkelijk kunnen kopen. Het zoeken naar deze partij is het moeilijkste van het traject.
Voor de meeste ondernemers is de verkoop van een onderneming een éénmalige gebeurtenis waarmee men geen ervaring heeft. Het is daarom niet aan te bevelen een dergelijk proces onvoorbereid op te starten. Kennis van dit gecompliceerde proces en van de bedrijvenmarkt is noodzakelijk. Het inschakelen van een professionele Bedrijvenmakelaar die zonder emotie uw belangen in acht neemt levert u daarom veel op.
De start van een succesvolle verkoop begint bij een goede voorbereiding!

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de diverse onderdelen van het traject maar sturen het gehele project tot in detail aan, waarbij wij altijd maar voor één partij werken en dus geen tegengestelde belangen hebben.

Een professionele, gezamenlijke aanpak, van opdrachtgever en adviseur, zullen de kans op een succesvolle aan- of verkoop positief beïnvloeden.
Wij stellen aan de potentiële kopers vooraf de juiste vragen (vanwaar de interesse, de achtergrond van de koper, criteria, eigen middelen etc).
Bij de kennismaking leggen wij de nadruk op de de risico's en de kansen van uw bedrijf.
Wij praten tegelijkertijd met meerdere potentiele kopers.
Er wordt nauw samengewerkt met de huisaccountant en/of de huisbankier.

Onze werkwijze kenmerkt zich mede door een proactieve aanpak en een hoge mate van discretie en zorgvuldigheid.
Daarnaast blijven wij objectief en kijken wij ook naar het belang van de andere partij. Voor een goede toekomst van de onderneming en een succesvolle overdracht moeten beide partijen tevreden zijn over de uitkomst van de deal.