Over Lynx

Als DGA en later mede-eigenaar heb ik bijna 20 jaar mijn eigen broodfabriek gehad. Gestart vanaf nul en middels een fusie, uitgegroeid naar een onderneming met een 90-tal medewerkers. In die periode heb ik meerdere bedrijven overgenomen en in 2000 heb ik het bedrijf zelf overgedragen. Ik ben dus ervaringsdeskundig in dit complexe en emotionele proces en begrijp de situatie van de verkopende partij vanuit de eigen praktijkervaring.

In 2001 heb ik Lynx Bedrijvenmakelaars opgericht, een onafhankelijk adviesbureau met inmiddels meer dan 20 jaar kennis en ervaring van het proces van bedrijfsovername.

Ik loods u door het complexe en emotionele proces van de verkoop van uw bedrijf, van bedrijfswaardering tot de bedrijfsoverdracht bij de notaris en behoedt u voor valkuilen en problemen achteraf. Dit gebeurd specifiek en klantgericht want niet één bedrijf is hetzelfde. Loslaten is ook iets nieuws beginnen, niet alleen afscheid nemen. Een goede (ex)ondernemer grijpt de kans om na zijn werkzame leven een nieuw bestaan op te bouwen. Hij ziet dat de nieuwe ondernemer zijn stempel op de organisatie wil drukken en anders aan de toekomst gaat werken dan u. Dat gaat zeker gepaard met emoties. Toch zal deze nieuwe baas niet alle kennis van de vorige baas overboord zetten.

Ik ben betrokken en deskundig en ondersteun u waar nodig. Daarnaast werk ik nauw samen met intermediairs op specialistische vakgebieden waaronder Accountancy, Advocatuur (fiscaal & juridisch) en Notariaat. Lynx regisseert het gehele proces maar u als ondernemer bepaalt en beslist. 

Uiteindelijk mag een bedrijvenmakelaar geen geld kosten maar moet hij juist geld opleveren.


Opgericht in 2001 en actief in het MKB


Vrijblijvend gratis informatief gesprek


Grote datebase met potentiële

kopers


Persoonlijke aanpak en advies op maat


Denken in oplossingen in plaats van in problemen


Ook begeleiding van bedrijven met een lage transactiesom


Opdrachten tegen een vaste prijs


Een belangrijk deel van de vergoeding is alleen verschuldigd bij een succesvolle afronding